Over mij

Mijn foto
Groningen, Netherlands
Ik ben John Koster. Geboren in 1960 in Canada. In 1965 naar Nederland verhuisd. Getrouwd, 3 kinderen (zoon 1997, 2 dochters 2003). Eind 2009 begonnen met schrijven. Alle bijdragen op deze weblog zijn door mij, onder eigen naam of Papagoose, geschreven, tenzij uitdrukkelijk door mij anders vermeld. Mijn profielfoto is een afbeelding van een grote Canadese gans en is gemaakt door Andreas Trepte www.photo-natur.de bron: Wikipedia.

vrijdag 11 maart 2011

Kikkerstilte

Kikker
geeft geen
kik meer wanneer
meneer Reiger dreigend verschijnt
Stilte

2 opmerkingen:

 1. Wat leuk. Dit moet dus uit 11 woorden bestaan? En de opbouw, is dat ook volgens dit systeem of mag je dat zelf indelen?
  Ik heb nog een leuk blog om te volgen: A Small Nest. Het wordt geschreven door vader Stellamans. Het hele gezin maakt een wereldreis per boot. Kijk voor de link bij de blogs, die ik volg. Misschien vinden je kinderen het ook een boeiende site. Ik geniet in ieder geval van zijn schrijfstijl en hun avonturen en ben begonnen bij de oudste berichten. Veel leesplezier.
  Alvast een fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Ram,
  Ik had A small nest al gevonden. Jij had die gemeld in een reactie op een artikel op Mamablogs over Papablogs. Bedankt! Leuk om te volgen.
  Over elfjes:
  Een elfje is een gedichtje van elf woorden in vijf regels.
  1e regel 1 woord.
  2e regel 2 woorden.
  3e regel 3 woorden.
  4e regel 4 woorden.
  5e regel 1 woord, dat (en dit is belangrijk) het voorgaande samenvat.
  Moet je ook es proberen.

  BeantwoordenVerwijderen